Självhushållning i villaträdgård, konsultation med Anette Brunsell!

Anette Brunsell

Spela videoklipp

Anette Brunsell, skribent och trädgårdsfotograf med mångårig erfarenhet av odling från balkong och koloni till villaträdgård och självhushållning. Driver odlingsbloggen Rost och rädisor och instagramkontot @atligatradgarden. I min trädgård är familjen självförsörjande på de flesta grödor, frukt och bär året runt och kretsloppstänket är viktigt. Hönsen är en del av odlingslivet och bidrar med både ägg och gödsel. Jag försöker hela tiden tänja på gränserna som självhushållare, samtidigt som jag vill att det ska se trevligt ut.

ODLINGSKONSULTATION
Ofta har man en dröm om att odla eget och inget är mer tillfredsställande än att se fröna gro och skörda färskt några steg utanför dörren, men i vilken ände ska man börja och hur gör man?
Jag gör hembesök och kan vi diskutera på plats möjligheterna i din trädgård utifrån dina önskemål och drömmar oavsett om det handlar om pallkragar, frilandsodling eller att integrera fleråriga ätliga växter i din befintliga trädgård. Alla kan odla! Vi behöver bara hitta det sätt som passar oss. Det finns också möjlighet till inspirationsbesök i min trädgård, där jag kombinerar flera olika sätt.

Muntlig konsultation hos dig eller mig: 1295:-/tim, inom en radie av 2,5 mil från Klockaregården. Vid längre resor debiteras restid och körersättning. Du kan också få en idé eller planteringsskiss om du så önskar efter offert.

Du kan få svar på frågor om: