BUSKAR OCH TRÄD

Vi på Klockaregården är stolta över att kunna erbjuda ett dignande buffébord av härliga vedartade buskar och träd.  

Växter som behövs för att skapa strukturen och själva ryggraden i trädgården. Vi har valt ut ett sortiment som tilltalar många och som skiftar under säsongen. Du kan bland annat hitta träd som Nordens olivträd (silverpäron), snygga vitstammiga himalayabjörkar, ullungrönnar med dekorativt bladverk och skira vackra glanskörsbär.

Vi kombinerar vanliga bra sorter, gärna i stora kraftiga exemplar, med växter som är lite ovanliga . Japanska lönnar i olika former, vackert  rosablommande amerikanska blomsterkorneller och rödbladiga perukbuskar som så fint samlar dagg i sina ulliga frökapslar.

Häckplantor som barrotsplantor finns för beställning under vår och höstsäsongen. Om du söker någon speciell sort, kanske är otålig och vill ha trädgården klar på en gång så hjälper vi gärna till.

Hos oss får du tag på stora träd, välvuxna buskar, färdiga häckar eller fullvuxna perenner. Vi får växtleveranser varje vecka under säsong så titta gärna in med jämna mellanrum för att hitta det som kan bli en prydnad för just din trädgård.