OM OSS

Från träsk till trädgårdskunskap, kvalité och inspiration

Året var 2003 då de första skisserna över Klockaregårdens Trädgårdsbutik i Öhr tog form. Utmaningen då var att förvandla ett slyområde till en inspirerande trädgård. Med grävmaskin, flera lass av grus och jord, samt en stor portion vilja, kunde dåvarande ägaren Kajsa Holst slå upp portarna till trädgården och butiken den 7 maj 2004.
 

Kerstin Bohlin, anställdes ett år senare av Kajsa. Tillsammans fortsatte de att skapa och sätta prägel på verksamheten. År 2009 fick tog Kerstin över rodret och blev ny ägare och driftansvarig, när hon tog över Klockaregårdens Trädgårdsbutik i Öhr.
 
Klockaregårdens trädgård är uppbyggd i en inspirerande miljö där du som besökare/kund finner olika ”rum” för olika smaker och tycken. Här hittar du frodiga klängväxter, spaljéer som smyckar, frukter av smakrika sorter, gammeldags doftande rosor, prydnadsbuskar och våra speciellt utvalda favoriter. I våra vackra växthus hittar du bruksföremål varvade med säsongens skönheter. 
 
Butiken, som i början fanns i huset där Uddabutiken finns idag, flyttade in i det gamla kyrkstallet 2007 då renoveringen av den var klar. Här finns nu vackra krukor, prydnader för hem och trädgård, presentartiklar samt spännande trädgårdslitteratur.
 
Våra ledord är kunskap, god kvalitet och inspiration. Vi  som arbetar här, brinner för att möta ditt behov i trädgårdsvärlden och väcka odlarglädjen till liv. Med hjälp av trädgårdskonsultation, fina växter, goda råd och vackra växtkomponeringar så kan du förverkliga dina trädgårdsdrömmar, stora som små.
Varmt Välkommen!